Predstavljamo pravu ekskluzivnu poslasticu za sve ljubiteljice kvalitetnih i luksuznih komada nakita imenom – Rebecca Jewelry.

Rebecca nakit za žene

 

Rebecca je vrhunski talijanski brend nakita koji proizvodi i distribuira tvrtka Industrie Testi Spa – talijanska tvrtka sa sjedištem u Firenci i to u srcu Toskane. Tvrtku je 2000. godine osnovao Alessandro Testi, predsjednik i dizajner prve Grupe za korištenje “siromašnih” sirovina poput bronce i čelika, obrađujući ih uz vrhunske tehnike izrade. Ova inovativna i originalna ideja imala je značajan utjecaj na tržište, a kroz nekoliko godina brend je postigao veliki uspjeh te je priznat i na međunarodnom tržištu.

Rebecca nakit za ženeRebecca nakit za žene

Već s prvom kolekcijom Alessandro je iskazao svoje umijeće u izražavanju i oblikovanju predivnih komada nakita, kombinirajući nove tehnologije s umjetnošću zanata starih zlatara, pridodajući tako poseban šarm Rebecca nakitu.

Rebecca nakit za žene

 

Oduvijek su se isticali svojom zadivljujućom strategijom poslovanja i svjetskim kampanjama u kojima su glavnu ulogu imali fotografi i modeli, u potpunosti prenoseći čaroliju Rebecca nakita. Prisutnost brenda u medijima također je izuzetna u tolikoj mjeri da drže rekord među svojim konkurentima po pitanju ulaganja u talijanske i međunarodne ženske modne časopise.

Rebecca nakit dostupan je u 1,500 nezavisnih trgovina nakitom u Italiji te u još 30-ak zemalja širom svijeta.

Vjerujemo kako će ovi savršeni komadi nakita koje ekskluzivno možete nabaviti putem nas, pronaći put do vaših srca i učiniti da se osjećate zaista posebno i glamurozno. ✨