Poznati talijanski brend satova, GaGà Milano, potpisao je značajan ugovor o partnerstvu s nogometnim klubom FC Inter Milano, te postao njihov službeni mjeritelj vremena za sezonu 2017./2018.

GaGà Milano službeni mjeritelj vremena FC Inter Milano

 

GaGà Milano brend oduvijek je dijelio strast prema svijetu sporta, posebice prema nogometu, stoga je ovo logičan i nadasve uzbudljiv tijek događaja.

Partnerstvo je službeno najavljeno u boutiqu GaGà Milano, gdje su Luciano Spalletti i Ruben Tomella, predsjednik brenda, simbolično stisnuli ruke, a manager Intera dobio je prekrasan GaGà Milano sat za uspješan početak suradnje.

Kao službeni mjeritelj vremena, GaGà Milano bit će glavni protagonist važne PR kampanje vezane za nogometne utakmice: logotip brenda će personalizirati LED zaslon i vrijeme ozljede na velikom zaslonu. Također, veliki zidni satovi u plavoj i crnoj boji postavit će vrijeme u svlačionicama i sobama za gostoprimstvo na stadionu Meazza tijekom utakmica.

GaGà Milano službeni mjeritelj vremena FC Inter Milano

GaGà Milano satovi poznati su po savršenom spoju ekstravagancije, kreativnosti i vrhunske kvalitete, te s njima sigurno nećete proći nezamijećeno…

 

Pogledajte sve GaGà Milano modele i počastite se jednim savršenim dodatkom vašoj ruci:

Gaga Milano kolekcija

Posjetite najbliže GaGà Milano prodajno mjesto i divite se inovativnom talijanskom dizajnu:

Gaga Milano prodajna mjesta