Staub je osnovao Francis Staub 1974. g. u regiji Alzas na istoku Francuske. Posve je prikladno da je ovaj brend izvanrednog posuđa stvoren baš u ovoj regiji, nadaleko poznatoj po bogatom naslijeđu majstora zanata i vrhunskog kulinarstva.

I danas se ovo posuđe od lijevanog željeza u cijelosti proizvodi u Francuskoj, po najvišim standardima kvalitete, koju dokazuje u svakodnevnoj upotrebi u najprestižnijim restoranima diljem svijeta. Staub je glavni izbor mnogih renomiranih šefova kuhinja, uključujući Paula Bocusea, šefa s tri Michelinove zvjezdice.

 staub_1

Made in France

Svaki Staub proizvod izrađuje se pojedinačno, kroz autentičan, tradicionalan i dugotrajan proces, uz čak stotinu vizualnih i tehničkih kontrola kako bi zadovoljio beskompromisni standard kvalitete.

Staub 5 Staub 6Staub 7

Majolica emajliranje: 100% staklo

Uz bazu od lijevanog željeza, svaki proizvod s unutarnje i vanjske strane ima od dva, do čak tri visoko kvalitetna zaštitna sloja od stakla, zapečenog na 800°C, koje osigurava izvrsnu otpornost na temperaturne šokove i ogrebotine, te je iznimno jednostavno za održavanje.

Tajna Staub poklopca

staub poklopacstaub_6

Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuhane u Staub posuđu zadržavaju visoku nutricionističku vrijednost i puni intenzitet okusa. Zahvaljujući posebnom obliku poklopca, koji distribuira vlagu 9 puta učinkovitije od klasičnog poklopca, meso i povrće zadržavaju svoju sočnost i bogatstvo aroma.

Kultura blagovanja u 8 boja

Posebna tehnologija emajliranja osigurava ovom iznimnnom posuđu nevjerojatan sjaj i duboke, intenzivne boje.

staub_7

Upoznajte se sa Staub proizvodima i kuhanje vam više nikada neće biti isto:

STAUB KOLEKCIJE