Sportska kolekcija GaGà Milano satova – GaGà Milano Chrono Sport, oduševili su sve sportaše, koji uz natjecateljski duh također cijene ljepotu i dizajn kojom odiše GaGà Milano. Ovom kolekcijom pokazala se kreativnost dizajnera koji su vješto ukomponirali talijansku estetiku i sportsku eleganciju u jedinstvenom GaGà Milano Chrono Sport ručnom satu.

GaGà Milano Chrono Sport ručni satovi

Kućište sata dimenzije 45mm izrađeno je od izdržljivog nehrđajućeg čelika, a na izrezbarenom obodu sata nalaze se dva kronograf buttona. Funkcije sata se pomiču glavnim gumbom koji veličanstveno stoji na 12h, omeđen silikonskim prstenom. Mehanizam sata je swiss made kvarcni kronograf što je naglašeno na samom brojčaniku sata kod brojke 6. Brojčanik sata također obogaćuju ručno aplicirane stilizirane brojke sata te čelične kazaljke, a ispod 12h nalazi se elegantni GaGà Milano logotip.

GaGà Milano Chrono Sport satovi crni

GaGà Milano Chrono Sport satovi dostupni su sa čeličnim kućištem, pozlaćeno ružičastim zlatom ili s PVD tretmanom, a remen sata izrađen je od ugodnog silikonskog materijala.

GaGà Milano Chrono Sport 45mm ručni satovi žuti

Najpoznatiji svjetski nogometaš Neymar, osim nogometa obožava GaGà Milano satove, a u svojoj osobnoj kolekciji također posjeduje i jedan GaGà Milano Chrono Sport ručni sat kojeg nosi u svim prigodama.

Istražite sve GaGà Milano Chrono Sport 45mm ručne satove na našoj web stranici i odaberite svoj stil:

GaGà Milano Chrono Sport 45mm

Budite i vi aktivni sa stilom te posjetite najbliže GaGà Milano prodajno mjesto i isprobajte talijansku sportsku eleganciju na svojoj ruci:

GaGà Milano