Veličanstveno modno događanje Extravagant Gala by Eternity, održano protekli vikend u Guvernerovoj palači u Rijeci, obogatili su GaGà Milano luksuzni satovi i Rebecca glamurozan nakit.

Gaga Milano satovi i Rebecca nakit

 

Gaga Milano satovi i Rebecca nakit

Talijanski brendovi ujedno su bili jedni od sponzora ove čarobne modne manifestacije kojoj su prisustvovali brojne poznate osobe osobe te posjetitelji koji su željeli zaviriti u nove modne kolekcije talentiranih dizajnera.

GaGà Milano satovi mogli su se vidjeti na reviji brenda Hero4Heroes, a Rebecca nakit savršeno je upotpunio Lusso Couture reviju by Linda Lukežić, čiji je naglasak bio na modernu i moćnu ženu.

GaGà Milano brend poznat je po svojem jedinstvenom dizajnu sofisticiranih modela ručnih satova koji su niknuli iz ideje nošenja džepnih satova na ruci. Svaka kolekcija satova prezentira suštinu kreativnosti i eklektičnosti GaGà Milano brenda, te se idilično uklopio na zglobove modela koji su nosili Hero4Heroes reviju.

Gaga Milano satovi i Rebecca nakit

Rebecca nakit, talijanski brend vrhunskih komada nakita uz koje ćete se sigurno osjećati jedinstveno i glamurozno, na djevojkama Lusso Couture revije djelovao je posebno zavodljivo i moćno.

 

Za V.I.P goste bile su pripremljene ekskluzivne Rebecca vrećice u kojoj se skrivalo savršeno iznenađenje za simpatične dame.

Gaga Milano satovi i Rebecca nakit

 

Ukoliko su vas fotografije inspirirale i motivirale za kupnju savršenog modnog dodatka…

Pogledajte sve GaGà Milano modele i počastite se jednim savršenim dodatkom vašoj ruci:

Gaga Milano kolekcija

Posjetite najbliže GaGà Milano prodajno mjesto i divite se inovativnom talijanskom dizajnu:

Gaga Milano prodajna mjesta

Potražite najbliže prodajno mjesto i uživo pogledajte luksuzni Rebecca nakit

Rebecca prodajna mjesta