Dok je u Tokyu u Japanu bilo jedno sasvim uobičajeno popodne za većinu stanovnika, prodavačice u butiku GaGà Milano, doživjele su pozitivni šok ugledavši svjetski najpoznatiju nogometnu zvijezdu Neymara kako kupuje satove poznatog talijanskog brenda.

Talijanski brend satova GaGà Milano u potpunosti je zaveo slavnog nogometaša svojim intrigantnim i prestižnim izgledom, te je na čuđenje cjelokupnog osoblja kupio čak 16 satova i potrošio 20.000.000 japanskih yena.

GaGa Milano Quirky Tourbillon satovi

Gaga Milano Quirky Tourbillon satovi

Izraz «gagà» bio je popularan 50-ih godina prošlog stoljeća u Milanu, a odražavao je tip muškaraca koji su jedinstveni, inovativni, drugačiji, no s druge strane poklanjaju pažnju modnim trendovima i pokušavaju u svoj unikatni stil ukomponirati dozu elegancije, pritom ne izostavljajući ni jedan detalj. Neymar vjerno prezentira « gagà» stil noseći na ruci jedan od najprestižnijih GaGà Milano satova koji je oplemenjen dijamantima– Quirky Tourbillion.

Ostatak kolekcije GaGà Milano Quirky Tourbillion satova sadrži 4 modela koje umjesto dijamanata krasi 17 dragulja, a čije kučište sata je izrađeno od najotpornijeg titanijuma. Sat pokreće najprecizniji švicarski mehanizam Calibre gg01 kojem se možete diviti kroz transparentno safirno antireflekcijsko staklo, otporno na ogrebotine i vanjske elemente.

Na brojčaniku se nalaze kazaljke koje prikazuju sate i minute, a maksimalan doživljaj profinjenosti omogućen je udobnim kožnim remenom.

Dok čekate dolazak ove avangardne GaGà Milano kolekcije, pronađite svoj idealan modni dodatak vašoj ruci koji vas nikad neće iznevjeriti:

Gaga Milano kolekcija

Posjetite najbliže GaGà Milano prodajno mjesto i divite se inovativnom talijanskom dizajnu:

Gaga Milano prodajna mjesta