Iznenadite je i pripremite joj malo iznenađenje u obliku kraljevskog ručka uz pomoć ekskluzivnog Zwilling i Staub posuđa, a sigurni smo kako oduševljenje neće izostati! 😉

Zwilling-Staub

Zwilling-Staub

Ukusno mesno jelo postaje još ukusnije pripremanjem na vrhunskoj STAUB GRILL TAVI pravokutnog oblika, izrađenoj od kvalitetnih materijala s odvojivom ručkom.

Također jelo možete pripremati na STAUB MINI TAVI od lijevanog željeza, simpatičnog izgleda, jednostavnoj za korištenje, a zahvalni materijal vrši podjednaku raspodjelu topline kako bi ručak bio savršen.

STAUB COCOTTE SRCOLIKOG OBLIKA pružit će nezaboravno vizualno iskustvo koje će posebno razveseliti vašu najdražu osobu, a vama pružiti poseban gastronomski užitak. Cocotte lonci napravljeni su od kvalitetnih materijala, mogu se koristiti na svim izvorima topline, a s obzirom da su presvučeni emajlom od majolike, nemaju nikakvog utjecaja na organoleptička svojstva.

 

Za pripremu ostalih jela, tu je neizostavan ZWILLING SET ZA KUHANJE koji će vas opremiti svim potrebnim loncima koji su sastavni dio svake kuhinje.

Zwilling-Staub

 

Otkrijte i ostale Staub i Zwilling proizvode koji će vam pomoći u savršenom iznenađenju za vašu dragu osobu.

 

Pogledajte kolekciju ekskluzivnog kuhinjskog pribora na našoj web stranici:

Kuhinjski pribor

Pridruži se ljubiteljima vrhunskih kulinarskih doživljaja i izaberi pravi pribor za pripremu svojih delicija:

Prodajna mjesta