Sumnjamo da niste upoznati s ovim parom!

 

Gaga Milano - Vešović - P-grupacija

Pripadnicama ljepšega spola ime Marko Vešović sigurno nije strano, a vjerujemo da vam nije nepoznata ni njegova dugogodišnja partnerica, sadašnja supruga, prekrasna Tamara Vešović.

Ako ih ne poznajete preko nogometnih evenata, sigurno ste ih upoznali preko medija ili Instagrama.

Marko Vešović, rodom iz Podgorice, počeo je igrati nogomet u klubu Mladost Lučani, 
afirmaciju stječe u prvoligašu Budućnost, a njegovo odlično snalaženje po terenu nije prošlo nezapaženo te je u 2010. godini prešao u redove Crvene Zvezde i osvojio Kup Srbije. 
Odličnom igrom privukao je pažnju talijanskog prvoligaša Torina te je u serie A skupio tri nastupa prije dolaska u Rijeku na posudbu.

 

Gaga Milano - Vešović - P-grupacija
Gaga Milano - Vešović - P-grupacija
Kako saznajemo, Marko je i izuzetno originalan, tako je svoju suprugu Tamaru na dan vjenčanja u Budvi dočekao s pravim iznenađenjem, porukom ispisanom na potplati cipela u kojoj stoji: “Ti si moja žena od prvog dana, ali jedva čekam da to danas postaneš!”

 

Njihovo romantično vjenčanje započelo je s originalnim cipelama, a nakon glavne ceremonije uslijedila je ekstravagantna kombinacija prekrasne Tamare koja je svoju vjenčanicu zamijenila Mimosinom haljinom, a cipele starkama. Marko ju je pratio uz klasično odijelo i košulju rađenu po mjeri.
Njih dvoje su predstavljali predivan spoj elegantnog klasičnog vremena obogaćenog nesvakidašnjom kreativnosti i živahnom elegancijom.

GaGà Milano satovi, baš kao i ovaj mladi par, predstavljaju savršeni spoj eklektičnog stila i elegancije, klasičnog vremena i avangardne vizije, zato nije ni čudno što imamo njihovu međusobnu suradnju.

Gaga Milano - Vešović - P-grupacija

 

Gaga Milano - Vešović - P-grupacija

 

Gaga Milano - Vešović - P-grupacija

 

Nesvakidašnja kreativnost i živahna elegancija glavne su karakteristike GaGà satova koji su postali sinonim za ekstravaganciju, žive boje i autentičan stil. Brend GaGà dobio je ime po tipu muškarca koji se odijeva ekstravagantno, ali elegantno, koji svojim stilom nameće nove trendove. Tako je nastao i stil GaGà satova, koji svojim formama i višebojnim detaljima vuku inspiraciju, uz dozu ironije, iz profinjenog načina života.

Materijali izrade razlikuju se od kolekcije do kolekcije, ali većina dijelova izrađena je od čelika. Remeni su kožni, s printom aligatora, od kaučuka ili od čelika s narukvicom u stilu Milanese.

Gaga Milano - Vešović - P-grupacija
Svi zaljubljenici u ove avangardne satove svoj primjerak možete pronaći na sljedećim linkovima i trgovinama:

Pogledajte sve GaGà Milano modele i počastite se jednim savršenim dodatkom vašoj ruci:

Gaga Milano kolekcija

Posjetite najbliže GaGà Milano prodajno mjesto i divite se inovativnom talijanskom dizajnu:

Gaga Milano prodajna mjesta