Jeste li spremni za 10. po redu Carnival Snowboard Session koji će se 3. veljače 2018. godine održati na Gatu Karoline Riječke?

Snježni pokrivač, (točnije oko 100 tona snijega) na posebno kreiranoj stazi i blizina mora, idealna su kombinacija za nezaboravan provod, kako za natjecatelje, tako i za gledatelje. Na jubilarnom Carnival Snowboard Session-u moći ćete vidjeti dvadesetak vrhunskih natjecatelja iz cijele Europe i uživati u dobroj zabavi i uzbudljivom showu.

Organizatori ovog eventa, Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke žele istaknuti snowboarding kao izuzetno zanimljiv i atraktivan sport, te promovirati Rijeku kao grad sa snježnom stazom najbliže moru.

Za nagradni fond od 1.200 eura borit će se natjecatelji iz Austrije, Mađarske, Nizozemske, Slovenije i Hrvatske. Kao i prošle godine, natjecatelj koji izvede najbolji trik na snowboardu po odabiru stručnog žirija, kući će ponijeti atraktivan dodatak na svojoj ruci – sat Nixon 48-20 Chronograph. Ovaj atraktivan sat dizajniran je da izgleda savršeno neovisno o brzini, a neke od njegovih obilježja su: Kronograf s 6 kazaljki, promjer sata – 48mm, vodootpornost – 200m/20 ATM, kućište od nehrđajućeg čelika, 23mm kožni remen.

Carnival Snowboard Session Nixon

Carnival Snowboard Session Nixon

Carnival Snowboard Session Nixon

Nixon aktivno prati kulturu snowboarda te kontinuirano prilagođava svoje linije proizvoda potrebama profesionalaca i amatera. Iz tog razloga, Nixon ručni satovi uz preciznost mjerenja vremena, pružaju dizajn i funkcije prilagođene potrebama snowboardera, ali i drugih ljubitelja uzbudljivih sportova i aktivnosti kao što su skateboarding, surfanje te skijanje.

Carnival Snowboard Session Nixon

Ne sumnjamo kako će i ovaj 10. CSS biti za 10, stoga se ovu subotu predbilježite za malo snježne uživancije! 😉

Carnival Snowboard Session Nixon

U međuvremenu, istražite sve mogućnosti uzbudljivih Nixon satova na našoj web stranici:

Nixon kolekcija

Dođite do našeg najbližeg prodajnog mjesta i isprobajte jedan od Nixon satova:

Nixon prodajna mjesta