Prateći estetiku minimalizma i trend prema sve tanjim i elegantnijim kućištima, Movado predstavlja svoju novu Ultra Slim kolekciju.

Modernog sofisticiranog izgleda i istančanih detalja, kolekcija objedinjuje više raznovrsnih stilova koji utjelovljuju pristup dizajnu interpretiran na poseban Movado način.

Movado Ultra Slim srebrni

Izrađen od čvrstog nehrđajućeg čelika te s okvirima u čelično srebrnoj, zlatnoj ili rozo zlatnoj nijansi s PVD finišem, svaki od četiri muška modela nove kolekcije odlikuje kućište od 40 mm, dubine 6.3 mm, s ispoliranim okvirom.

Jednostavan, okrugli i ultra-tanki okvir sadrži brojčanik s motivom zrakaste strukture sunca kojeg zatvara konkavna točka pri 12 sati.

Brojčanik odlikuju tanke oznake, elegantne kazaljke te suptilan, kontrastni ispis. Svi modeli dolaze s prošivenim kožnim remenom na koji se nadovezuje klasična čelična kopča u čelično srebrnoj, zlatnoj ili roza zlatnoj nijansi.

Movado Ultra Slim roza zlatni

Uglađen i jednostavan s crnim, kožnim remenom, verziju od čelika odlikuje crni brojčanik i čelično srebrne oznake. Trendovski model s roza zlatnim PVD finišem sadrži srebrno bijeli brojčanik s roza zlatnim detaljima i čokoladno smeđim kožnim remenom.

Elegantan i profinjen, s pozlaćenim detaljima na brojčaniku, dva različita modela su dostupna, jedan s crnim brojčanikom i pripadajućim remenom od crne kože, a drugi s plavim brojčanikom i čokoladno smeđim remenom.

Movado Ultra Slim roza zlatni

Novi Movado Ultra Slim sat, lagano se nosi na ruci te zadovoljava potrebu za tanjim satom koji se udobno nosi na ruci, a suptilno privlači poglede kombinacijom klasične i moderne elegancije.Movado Ultra Slim profil

Istražite Movado kolekciju ručnih satova na našoj web stranici:

Movado ručni satovi

Osjetite Movado švicarsku eleganciju na vašoj ruci i posjetite najbliže prodajno mjesto:

Movado prodajna mjesta