Greg Van Avermaet je član pobjedničkog BMC biciklističkog tima, kojeg s ponosom sponzorira TAG Heuer.

Greg je svoj san o velikoj pobjedi ostvario u nedjelju 9. travnja u sjevernoj Francuskoj, kada je visoko uzdignutih ruku prvi prošao kroz cilj. Riječ je bila o najvjerojatnije najtežoj cestovnoj utrci na svijetu, Paris-Roubaix.

TAG Heuer Paris-Roubaix utrka

TAG Heuer Paris-Roubaix utrka

Radi se o posebno teškoj utrci s obzirom da je dužine 257 km, od čega se 55 km vozi po neasfaltiranoj cesti obloženoj starinskim kamenim kockama, što vozačima predstavlja dodatni izazov.

Utrka se odvijala u vrućim i suhim uvjetima, uz snažan vjetar u leđa vozača. BMC tim je imao svojih uspona i padova, ali u skladu s TAG Heuer sloganom “Don’t Crack Under Pressure” – ostali su čvrsti i nisu se slomili pod pritiskom.

Svim snagama pomagali su Van Avermaetu, koji je osvojio poziciju na vrhu. Dobro zaštićen od ostatka tima, na kraju je ušao prvi kroz cilj i time pokazao sve kvalitete koje promiče TAG Heuer, kao što su hrabrost, upornost i nepobjedivi sportski duh.

TAG Heuer Paris-Roubaix utrka

TAG Heuer Paris-Roubaix utrka

U skladu s TAG Heuer vrijednostima, u Hrvatskoj će se od utorka, 18. travnja održavati atraktivna višeetapna biciklistička utrka Tour of Croatia 2017., čiji ponosni partner je P-Grupacija – zastupnik TAG Heuer satova za Hrvatsku.

Ako utrku niste u mogućnosti pratiti uživo, o ishodu ćemo vas obavijestiti na našem blogu i društvenim mrežama (Facebook, Instagram: @pgrupacija), a do tada svakako istražite našu kolekciju vrhunskih švicarskih TAG Heuer satova i isprobajte ih na svojoj ruci u jednom od ovlaštenih prodajnih mjesta.

TAG Heuer Calibre Heuer 01 Carrera Automatic Chronograph Muški satovi Tag Heuer Aquaracer 300M 43mm TAG Heuer Carrera Heuer 02 T Chronograph

Izaberite atraktivan primjerak TAG Heuer ručnog sata – istražite sve modele na našoj web stranici:

TAG HEUER SATOVI

Isprobajte jedan od švicarskih TAG Heuer ručnih satova na najbližem prodajnom mjestu:

TAG HEUER PRODAJNA MJESTA