Slavni švicarski brend satova TAG Heuer uvijek iznova zadivljuje svojom izvedbom satova koji ne poznaju granice. TAG Heuer CARRERA CALIBRE HEUER 02T prestižna je turbillon verzija avangardnog automatskog kronografa Carrera Heuer 01, koji privlači poglede ljubitelja satova zbog svojeg jedinstvenog skeletoniziranog brojčanika.

Tag Heuer Carrera Calibre Heuer 02T

 

Njegov poseban mehanizam koji je vidljiv kroz otvoreni brojčanik, pruža ovom satu poseban, “hi-tech” izgled. Sat pokreće Turbillon mehanizam koji je izrađen od čak 11 komponenti, osmišljen je i razvijen u potpunosti od strane TAG Heuer stručnjaka, te njegovi dijelovi prolaze testiranja od strane COSCa, nezavisne švicarske institucije za testiranje satnih mehanizama. Turbillon je jedan od najzahtjevnijih mehanizama koji je razvijen zbog bolje preciznosti sata.

Tag Heuer Carrera Calibre Heuer 02T

 

Ovaj će model definitivno zadovoljiti vaša vizualna osjetila i pritom ostaviti jednako moćan dojam na svakoga tko se susretne s ovim nadasve beskompromisno preciznim činom urarstva.

TOURBILLON MEHANIZAM:

– Jedan od najzahtjevnijih mehanizama koji je razvijen zbog bolje preciznosti sata.

– Razvijen od strane TAG Heuera te njegovi dijelovi prolaze testiranja od strane COSCa, nezavisne institucije za testiranje satnih mehanizama.

– Mehanizam se sastoji od 284 dijela, promjera je 31 mm, debljine 6.9 mm, a kuca pri frekvenciji od 4 Hz uz 65 sati rezerve energije.

Tag Heuer Carrera Calibre Heuer 02T

Ovaj atraktivni sat možete pronaći u novom prodajnom mjestu Mamić, na adresi Petrićeva 7, Zagreb.

 

Pogledajte TAG Heuer ručne satove kako bi odabrali model po vašoj mjeri:

TAG HEUER SATOVI

Zaputite se u najbliže prodajno mjesto TAG Heuer satova i isprobajte jedan od izloženih primjeraka:

TAG HEUER PRODAJNA MJESTA