Smatraš da Hrvatska nema uvjete za ekstremni sport? Možda, ali ima najveće natjecanje ekstremnog sporta u regiji – osječki Pannonian Challenge. Ovaj festival adrenalina i dobre zabave slavi svoju punoljetnost, a najnovije, 18. izdanje održat će se od 7. do 11. lipnja.
Ako želiš gledati svjetske prvake u ekstremnim sportovima, svjedočiti nezamislivim vratolomijama preko dana i uživati u ludoj zabavi do jutarnjih sati, ovaj svjetski poznati festival idealna je destinacija za tebe.

Panonnian challenge-Nixon satovi

Panonian zaslužuje svako priznanje, jer osim što je položio vremenski test zrelosti, dokazuje kako je izrastao u pravi regionalni događaj ekstremnih sportova, koji već godinama privlači brojne BMX vozače i skejtere koji se nalaze u samom vrhu. Manifestaciju će povrh 300 vrhunskih sportaša uveličati i više od 50 glazbenika iz regije.

DNA Nixon satova protkan je ekstremnim sportovima koji su bili inspiracija za nastanak brenda pred gotovo 20 godina. Samim time Nixon & Pannonian Challenge savršeno si pristaju već drugu godinu zaredom, kao što će pobjedniku skate natjecanja u kategoriji Best trick 2017 na ruci savršeno pristajati posebno izdanje ručnog sata iz kolekcije Nixon 51-30 CHRONO.

 

Nixon 51-30 CHRONO dostupan je i u sljedećim bojama i veličinama:

Panonnian challenge-Nixon satovi

 

Superiorna funkcionalnost i moćni dizajn su ono što Nixon 51-30 CHRONO satom čini posebnim i drugačijim od drugih. 51 mm dizajn na kojem možete jednostavno iščitati vrijeme, pokrenuo je trend iznimno velikih ručnih satova. Njegova superiorna funkcionalnost očituje se u kronografu s 6 kazaljki, prikazom datuma, manjim brojčanicima za mjerenje sati, minuta i sekundi, te kazaljke izrađene po mjeri s luminiscentnim slojem. Sastoji se od rotirajućeg okvira brojčanika s funkcijom odbrojavanja, podebljanim brojevima i ispisanim sekundama.

S ovim satom na ruci osjećat ćete se sigurno i udobno. Čvrsta izrada temelji se narukvici od nehrđajućeg čelika s tri karike, a kopča od nehrđajućeg čelika s dvostrukim zatvaranjem pruža mogućnost mikro prilagodbe.

Zahvaljujući poziciji krune na 9 sati, gumbi na 8 i 10 sati, neće vas žuljati ruka, stoga ćete se neometano moći baviti vašim omiljenim sportskim aktivnostima.

 

Zaintrigirao vas je ovaj zanimljivi event i Nixon sat? Pogledajte cijelu kolekciju i odaberite svoj savršen model:

Nixon kolekcija

                         Spremni dočekajte Pannonian Challenge i budite primjećeni sa moćnim Nixon satom na ruci:

Nixon prodajna mjesta