Svi koji uživaju u aktivnostima na snijegu te dijele strast i oduševljenje prema zimskim sportovima znaju da je snowboardanje izvrsna prilika za provesti dan u prirodi uz aktivno druženje ispunjeno adrenalinom i vrhunskom zabavom.

Razvoj snowboardanja inspiriran je drugim sportskim aktivnostima kao što su skateboardanje, surfanje i skijanje. Prvo zanimanje za snowboard javilo se u SAD-u 60-tih godina, a 1998. na Zimskim olimpijskim igrama u Naganu postalo je olimpijskim sportom.

Nixon Snowboard

Međutim, za brojne ljubitelje snowboardanja, ne radi se samo o sportu, nego o načinu života koji uključuje kombinaciju odjeće, govora i drugih elemenata koji povezuju urbanu kulturu sa snijegom uz milijune fanova diljem svijeta. Uz to riječ je o tehnički vrlo zahtjevnoj disciplini, međutim i najdalje putovanje počinje – prvim korakom.

Nixon Snowboard

Nixon aktivno prati kulturu snowboarda te kontinuirano prilagođava svoje linije poizvoda potrebama profesionalaca i amatera. Iz tog razloga, Nixon ručni satovi uz preciznost mjerenja vremena, pružaju dizajn i funkcije prilagođene potrebama snowboardera, ali i drugih ljubitelja uzbudljivih sportova i aktivnosti kao što su skateboarding, surfanje te skijanje.

 Istražite mogućnosti uzbudljivih Nixon satova na našoj web stranici:

Nixon kolekcija

Dođite do našeg najbližeg prodajnog mjesta i isprobajte jedan od Nixon satova:

Nixon prodajna mjesta