Nixon se udružio sa američkom skate tvrtkom osnovanom 1978. godine: Powell-Peralta, te je lansirao ekskluzivnu limitiranu kolekciju satova koja sadrži grafike legendarne Bones Brigade: Tony Hawk, Rodney Mullen, Steve Caballero, Lance Mountain, Tommy Guerrero i Mike McGill.
Nixon x Bones Brigade
U ponudi se nalaze šest uber varijacija najprodavanijeg Nixon Time Teller modela, koji će vas osvojiti svojim jedinstvenim dizajnom i grafikom koja je položila test vremena, a dizajnirao ih je umjetnik Vernon Courtlandt Johnson.

Ove grafike danas se smatraju skating simbolom te simboliziraju slobodu pokreta, čudnovatost i jedinstvenost. Kolaboracija između Nixona i Powell-Peralte savršen je spoj, jer Nixon satovi obuhvaćaju sve užitke življenja, stoga se Bones Brigada savršeno uklapa u cjelokupnu priču.

Nixon je prepoznatljiv po svojoj unikatnosti, jedinstvenom dizajnu i bojama, s kojima se svatko može poistovjetiti.

Diljem svijeta zaljubljenike u ovaj brend povezuje isto: ljubav prema ekstremnim sportovima, avanturi i življenju izvan komforne zone.
Nixon x Bones Brigade

 

Nixon x Bones Brigade

 

Nixon x Bones Brigade

 

Nixon x Bones Brigade

 

Nixon x Bones Brigade

 

Nixon x Bones Brigade
Kolekcija je limitirana i predviđa se veliki interes za Nixon X Bones Brigade modele satova.

Da li je i vas uspjela zaintrigirati ova inovativna hype kolekcija satova koja je dostupna ekskluzivno u skate shopovima i Nixon trgovinama?

Istražite sve Nixon kolekcije na našoj web stranici:

Nixon satovi

Posjetite najbliže prodajno mjesto Nixon satova te se uvjerite u kvalitetu dizajna:

Nixon prodajna mjesta