Mediterraneo rebeccaRebecca je vrhunski talijanski brand nakita koji je u potpunosti dizajniran i proizveden u Firenci, u srcu Toskane. Oznaka “Made in Italy” autentična je misija tvrtke i ne znači samo da su sve faze proizvodnje i distribucije smještene u Italiji, već su glavni dobavljači usluga i sirovina također talijanski.

Rebecca nakit predstavlja savršeni spoj tradicije i inovativnosti koji su ovoj tvrtki kroz godine donijeli brojne nagrade i pohvale. Već s prvom kolekcijom njezin je predsjednik i glavni dizajner, Alessandro Testi, iskazao svoje umijeće u izražavanju i oblikovanju predivnih komada nakita. On je između ostalog zaslužan za korištenje sirovina poput bronce i čelika što je imalo značajan utjecaj na tržište.

Spajajući visoku tehnologiju i tradicionalni zanat, te za završni finiš koristeći isključivo plemenite i postojane metale – žuto i ružičasto zlato, rodijum i rutenijum te Swarovski kristale, Rebecca nakit nametnuo se kao ikona stila i modni dodatak visokog dizajna, snažnog identiteta i izuzetnog šarma.

Rebecca nakit dostupan je u čak 30 zemalja, a ljubiteljice luksuznog i modernog nakita sada će imati svoje novo omiljeno mjesto za kupnju – na zagrebačkoj adresi, Masarykova 11.
Svečano otvaranje trgovine bit će 12. listopada.

Rebecca nakit možete pronaći i na sljedećim adresama:
Rebecca Shop – Masarykova 11, Zagreb
Borza Grupa – Nikole Tesle 2, Dubrovnik
Zdravlje & ljepota – Korzo 29, Rijeka
Bliss jewelry & watches – Matošićeva 21, Split
Zračna luka Pula – Duty Free Shop, Pula
Zračna luka Zadar – Duty Free Shop, Zemunik
Zračna luka Dubrovnik – Eleganza shop, Čilipi