SEVENFRIDAY P-serija ručnih satova jubilarna je kolekcija ovog netradicionalnog švicarskog brenda čija popularnost ubrzano raste, a čiji modeli privlače i one koji ne vole izlaziti iz svoje komforne zone klasičnog dizajna. Satovi su prepoznati po svom jedinstvenom ovalnom kockastom obliku kučišta koji asocira na starinski televizor, a ono što najviše privlači pažnju je neobičan ogoljeni brojčanik koji obara svojim moćnim industrijskim dizajnom.

Vizionar i osnivač SEVENFRIDAY brenda je urarski veteran Daniel Nieder kojem je dosadio siguran, uobičajen i precijenjen švicarski dizajn satova. Nieder je imao viziju ručnog sata koji je izrađen od pomno biranih materijala, ali pod prihvatljivom cijenom te koji će hipnotizirati svojom industrijskom neobičnom ljepotom. P-serijom ručnih satova uspio je upravo to postići te je stvorio svoje tržište individualcima koji duboko cijene finu mehaniku i moćan industrijski dizajn.

P-seriju SEVENFRIDAY satova čine P1, P2 i P3 modeli ručnih unisex satova koji kucaju zahvaljujući iznimno preciznom japanskom automatskom mehanizmu Miyota. Iako se iz tog razloga ne mogu u potpunosti nazvati “swiss made”, ove modele žele posjedovati svi kolekcionari satova, a i oni koji žele nešto zanimljivo, “gadgety”, ali ne žele biti poistovjećeni s ljubiteljima mode.

Kučište satova koje ima dimenziju ugrubo 47 mm, izrađeno je od nehrđajućeg čelika, iako se završni dodir sata pomalo razlikuje po modelima, npr. P1-1 model ima polirani čelik s crnim PVD preljevom, dok P3-2 ručni sat ima silikonski prsten na svom kučištu. Ova kolekcija satova dolazi u mnogim impresivnim nijansama boja što ih čini atraktivnim za raznovrsnu urarsku publiku.

SEVENFRIDAY P-serija švicarski ručni satovi

SEVENFRIDAY P-SERIJA švicarski ručni satovi

SEVENFRIDAY P-SERIJA švicarski ručni satovi

SEVENFRIDAY P-SERIJA pozadina ručnih satova

Brojčanik sata je svakako najzanimljiviji dio ovog ručnog sata koji ima sposobnost prikaza vremena u 24h, a kojeg vjerodostojno štiti kristalno anti-reflekcijsko staklo otporno na ogrebotine i ostale vanjske elemente. Zanimljiv element SEVENFRIDAY satova je također pozadina sata koja je izrađena od nehrđajućeg čelika, a na kojoj se nalaze ugravirane specifikacije sata te na taj način pomalo asocira na elemente svemirskog broda iz neke SF sage. Modeli satova iz P-serije dolaze s udobnim kožnim remenom različitih boja te silikonskom narukvicom za one koji žele postići visoku performansu pokreta u svakodnevnom životu.

SEVENFRIDAY P-SERIJA švicarski satovi

Poželite li isprobati jedan od moćnih SEVENFRIDAY ručnih satova iz P-serije, posjetite najbliže prodajno mjesto i divite se industrijskoj ljepoti ovih švicarskih satova na svojoj ruci:

SEVENFRIDAY prodajna mjesta

Istražite dubinski cijelu kolekciju SEVENFRIDAY P-serije satova na našoj web stranici:

SEVENFRIDAY P-SERIJA