Prije tjedan dana Rovinj je zasjao uz prvi eksluzivni Rovinj Beach Polo Cup na kojem su prisustvovali vješti timovi iz Hrvatske, Austrije, Švicarske i drugih zemalja. Ovo sportsko natjecanje oduševilo je mnogobrojne turiste, a i građane Rovinja koji su se divili plemenitim argentinskim konjima u kraljevskoj polo igri. Pobjednici turnira – Adris tim – ponijeli su sa sobom mnogobrojne luksuzne nagrade, među kojima se nalazi i veličanstveni TAG Heuer Aquaracer automatski kronograf.

Satovi TAG Heuer Aquaracer 300M Calibre 16 Automatic Chronograph kronograf muški

TAG Heuer poznat je po svojoj inovativnosti i strasti prema sportu, što se i očituje u TAG Heuer Aquaracer modelu ručnog sata. Kućište sata, dimenzije 43 mm, izrađeno je od fino brušenog i poliranog nehrđajućeg čelika, a na obodu sata koji se može okretati, nalaze se ugravirani brojevi i bijela točka na 12h. Na brojčaniku od nehrđajućeg čelika nalaze se tri brojača, kronograf sata na 6h, brojač minuta na 12h te na 9h brojač sekundi.

Satovi TAG Heuer Aquaracer automatski kronograf muski bijeli

Svjetleći indeksi sata ručno su obrađeni i aplicirani na brojčanik sata, a kazaljke sata od nehrđajućeg čelika također imaju luminoscentnu podlogu kako bi točno vrijeme bilo pregledno i u nedostatku svijetla. Automatski mehanizam sata je iznimno precizan švicarski Calibre 16, čiji naziv se nalazi ispod okvira datuma. Pored okvira datuma nalaze se također i model ručnog sata te logotip TAG Heuer brenda. TAG Heuer Aquaracer automatski kronografi dolaze u klasičnoj crnoj, elegantnoj bijeloj i metalik plavoj boji, a remen sata izrađen je od nehrđajućeg čelika koji ugodno prijanja ruci.

Satovi TAG Heuer Aquaracer automatski kronograf muski plavi

Saznajte više o TAG Heuer Aquaracer automatskom kronografu na našoj web stranici i odaberite svog pobjednika:

TAG HEUER AQUARACER KOLEKCIJA

Isprobajte luksuzan primjerak vodootpornog TAG Heuer Aquaracer ručnog sata u najbližem TAG Heuer prodajnom mjestu:

TAG HEUER PRODAJNA MJESTA