Elegantno otvorenje trgovine Rebecca privuklo je jučer popodne brojne pripadnice ljepšeg spola, a među njima i poznate Hrvatice, poput Ivane Mišerić, Ane Begić, Korane Gvozdić i Ecije Ivušić.  One su među prvima imale priliku vidjeti i isprobati glamurozni talijanski nakit o kojem trenutno svi pričaju.

Korana Gvozdić rebecca

Ivana Mišerić Rebecca

Ecija Ivušić Rebecca
Ana Begić Tahiri Rebecca

Tomi Loboda, Barbara Žagar, Barbara i Dragan Popović Rebecca

Barbara Žagar, Dragana Tadić i Dragan Popović Rebecca


Rebecca
, glamurozni nakit dostojan istinske dive, 
omiljen je među pripadnicama ženskog spola diljem svijeta.

Rebecca je priča o romantici i odvažnoj ljepoti, a njezine kolekcije su istovremeno bezvremenski elegantne, stylish i luksuzne. 

Alessandro Testi, glavni dizajner i osnivač brenda Rebecca, poznat je po svojoj originalnoj ideji korištenja sirovina poput bronce i čelika što predstavlja revoluciju u industriji nakita. Testi, pionir provođenja trendova, spaja visoku tehnologiju i tradicionalni zanat, te za završni finiš koristi isključivo plemenite i postojane metale – žuto i ružičasto zlato, rodijum i rutenijum te Swarovski kristale, stvarajući tako nakit snažne osobnosti, apsolutno inovativan u pogledu materijala, dizajna i tehnike proizvodnje.

Oznaka “Made in Italy” autentična je misija tvrtke, koja ne znači samo da su sve faze proizvodnje i distribucije smještene u Italiji, već su glavni dobavljači usluga i sirovina također talijanski.

Rebecca nakit se vrlo brzo nametnuo kao ikona stila i modni dodatak visokog dizajna, snažnog identiteta i izuzetnog šarma.

rebecca nakit 1

rebecca nakit 2

Rebecca nakit 3

rebecca nakit 4


Rebecca kolekcije nakita nose sa sobom dozu luksuza i bezvremenske elegancije, baš poput posljednje, nazvane Mediterraneo. Aktualna Mediterraneo kolekcija inspirirana je ljepotom prirode, a sastoji se od ljupkih komada nakita s koraljnim cvijećem nježnih, pastelnih boja u glavnoj ulozi. Naušnice, prstenje, narukvice i ogrlice svijetlih su i toplih tirkiznih, crvenkastih i nježno ružičastih koralja, pomno usklađenih s odrazima zlata i cirkonije, prizivajući tako tople ljetne romantične dane.

 

Rebecca nakit 5

Rebecca nakit 6


Rebecca nakit kao stvoren je za snažne, samostalne i sofisticirane žene koje se usude biti drugačije, cijene kvalitetu i vole profinjenu estetiku, prate modne trendove, ali prije svega njeguju svoj osobni stil, kojeg nose na sebi svojstven način – u isto vrijeme senzualan i ženstven.

 

rebecca nakit 7

 

Rebecca nakit dostupan je u čak 30 zemalja svijeta, a ljubiteljice luksuznog i modernog nakita sada imaju svoje novo omiljeno mjesto za kupnju – na zagrebačkoj adresi, Masarykova 11.

Više informacija potražite na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu

Rebecca nakit možete pronaći i na sljedećim adresama:
Rebecca Shop – Masarykova 11, Zagreb
Borza Grupa – Nikole Tesle 2, Dubrovnik
Zdravlje & ljepota – Korzo 29, Rijeka
Bliss jewelry & watches – Matošićeva 21, Split
Zračna luka Pula – Duty Free Shop, Pula
Zračna luka Zadar – Duty Free Shop, Zemunik
Zračna luka Dubrovnik – Eleganza shop, Čilipi

Fotografije: Bojan Zibar