Cristiano Ronaldo, slavni ambasador TAG Heuer brenda, jednostavno je rođen za pobjede. Svoju veliku vještinu ponovno je pokazao u utorak, kada je u uzbudljivoj utakmici odveo Real Madrid među četiri najbolje momčadi Lige prvaka.

Cristiano Ronaldo Liga prvaka

Cristiano Ronaldo Liga prvaka

Real je utakmicu na Bernabeu započeo defenzivno, što nije bilo neobično s obzirom da je protiv Bayerna imao gol prednosti iz prve utakmice. Međutim, Bayern se pokazao kao težak protivnik te je utakmicu odveo u neizvjesne produžetke. Situacija za Real nije bila lagana, ali upravo dva gola Ronalda u produžecima (104′ i 109′ minuta) pokazala su se ključnim za veliku pobjedu.

Cristiano Ronaldo Liga prvaka

Cristiano Ronaldo Liga prvaka

Savršenim hat-trickom i golovima glavom, lijevom i desnom nogom, Ronaldo se nije slomio pod pritiskom (#dontcrackunderpressure), nego je uz donošenje pobjede svojoj momčadi ušao u povijest te postao prvi igrač s postignutih 100 golova u Ligi prvaka.

TAG Heuer je čestitao svom ambasadoru na velikom uspjehu, a što je Cristiana privuklo atraktivnim TAG Heuer satovima provjerite na našoj stranici i društvenim mrežama.

Cristiano Ronaldo Liga prvaka

Istražite sve modele švicarskih TAG Heuer satova na našoj web stranici:

TAG HEUER SATOVI

Isprobajte prestižne TAG Heuer ručne satove na najbližem prodajnom mjestu:

TAG HEUER PRODAJNA MJESTA