Bilo da ga obožavaju ili mu zavide, svi koji znaju za TAG Heuer ambasadora Tom Bradya priznaju mu status legende američkog nogometa. Tom će 5. veljače igrati svoj sedmi Super Bowl i to je prvi rekord.

U slučaju pobjede, postat će igrač s najviše osvojenih titula u povijesti NFLa, što je iznimna stvar s obzirom da se radi o sportskom natjecanju u kojem uživaju milijuni amerikanaca, ali i brojni fanovi zahtjevnog i dinamičnog sporta diljem svijeta.

Tom Brady Super Bowl 2017.

TAG Heuer Tom Brady

Tomov tim već je bio najbolje rangiran u regularnoj sezoni, a sad se bori za prestižnu titulu. U utakmici protiv Pittsburg Steelersa koja je Toma i njegove Patriotse odvela do finala, Tom nije popustio pod pritiskom, nego je osvojio 351 metara terena i postigao 3 zgoditka te je proglašen najboljim igračem utakmice. #DontCrackUnderPressure

Super Bowl je jedan od najiščekivanijih sportskih događaja u svijetu i riječ je o jedinstvenom trenutku koji igrača može uzdignuti do vrha i statusa legende svijeta američkog nogometa.

S 39 godina, Tom je već osvojio četiri Super Bowl naslova, a ako to ponovi još jednom u nedjelju protiv Atlanta Falconsa, postat će igrač s najviše osvojenih naslova u povijesti tog sporta. Za Toma to neće biti susret sa sudbinom, nego susret s poviješću.

Tom Brady Super Bowl 2017.Tom Brady Super Bowl 2017.

Apsolutni favorit Tom Bradya po pitanju mjerenja vremena je atraktivan TAG Heuer Carrera Heuer 01 – savršen dodatak stilu sportske elegancije.

TAG HEUER CARRERA

TAG HEUER CARRERA HEUER 01

Automatski kronograf

100 M – Ø 45 mm

Istražite Heuer 01 verzije ručnih satova na našoj web stranici:

TAG Heuer Carrera Heuer 01

Isprobajte jedan od švicarskih TAG Heuer ručnih satova u najbližem prodajnom mjestu:

TAG Heuer prodajna mjesta