Kazunori Yamauchi, viši potpredsjednik tvrtke Sony Interactive Entertainment Inc i kreator igre, predstavio je najnoviju verziju igre Gran Turismo Sport u Modeni tijekom međunarodne konferencije za novinare održane od strane Sony Interactive Entertainment-a.

Polyphony Digital je integrirao TAG Heuerov program Live Timing tehnologije u Gran Turismo Sport koji korisnicima igre pruža nenadmašna vremenska rješenja unutar same igre.

Kazunori Yamauchi, Senior Vice-President of Sony Interactive Entertainment Inc

Modena, Italija, 16t. listopad 2017. – Kazunori Yamauchi, viši potpredsjednik tvrtke Sony Interactive Entertainment Inc i kreator igre, predstavio je najnoviju verziju igre Gran Turismo Sport u Modeni za 200 članova međunarodnog tiska.  Za vrijeme eventa, gosti su mogli okusiti čari virtualnog natjecanja vozeći automobile dizajnirane i konstruirane od strane proizvođeča koji se nalaze unutar igre i to sve na autodromu u Modeni. U najnoviju verziju igre, Polyphony Digital integrirao je TAG Heuerov Live Timing Technology u Gran Turismo Sport, na taj način pružajući igračima nenadmašna vremenska rješenja unutar same igre.

Popularna igra Gran Turismo se do sada prodala u više od 76,910,000 primjeraka širom svijeta, a najnovija iteracija u franšizi, Gran Turismo Sport, dostupna je na tržištu SAD-a od 17. listopada, a od 18. listopada u Europi na igraćoj konzoli PlayStation 4.
Grand Turismo Sport predstavlja implementaciju i realizaciju, prvog u povijesti, partnerskog ugovora između trkaće video igre i brenda sata.
Suradnja između TAG Heuer-a i Gran Turismo Sport-a u potpunosti je prirodna jer oba brenda dijele istu strast.  

Gran Turismo Modena

gran turismo live simulation

TAG Heuer Gran Turismo Sport

TAG Heuer’s Live Timing Technology Gran Turismo Sport,

Jean-Claude Biver je izjavio: “Povijest TAG Heuer-a isprepletena je sa svijetom motornih utrka. Izuzetno sam ponosan što se naš brend sada asocijativno veže uz svijet eGaming motorsports-a. TAG Heuer-ova integracija u posljednje izdanje igre Gran Turismo Sport čini nas izuzetno ponosnima, što iz razloga jer je ovo prva suradnja ovoga tipa za brend sata, a s druge strane što dijelimo istu strast. Zahvaljujući ovom partnerstvu TAG Heuer će se prikazati na milijunima ekrana u domovima širom svijeta, omogućujući nam razvijanje bolje povezanosti s mlađim generacijama kao nikada do sada.”

Na Jean-Claude Biverovu izjavu se nadovezao Kazunori Yamauchi: “TAG Heuer, koji iza sebe ima čitavu povijest suradnji s legendama motorsitičkih utrka kao što su Steve McQueen, Ayrton Senna and Red Bull Racing, savršen je partner za Grand Turismo Sport. Siguran sam da će TAG Heuer-ova live timing tehnologija donijeti nikad do sada viđenu razinu realnosti Grand Turismo Sport igri.”

Tag Heuer Gran Turismo Sport 1

Tag Heuer Gran Turismo Sport 2

 Asocijacije između TAG Heuer-a i Gran Turismo-a u potpunosti je prirodna, budući da TAG Heuer podupire glavne natjecateljske timove a, prisutan je i na najpoznatijim stazama od svog osnutka, upravo je iz ovog razloga TAG Heuer idealan novi partner Gran Turismo Sport-a. On svojom prisutnosti u igri, igru čini autentičnijom. 

Između ostalog, kada je Kazunori Yamauchi odlučio nositi sat, odlučio se za TAG Heuer. Isto tako, vrijedi napomenuti da je povijesni grad Modena koljevka talijanske automobilske industrije, u kojem je Fakultet inženjerstva Sveučilišta u Modeni dodijelio Kazunori Yamauchi prestižnu titulu ‘Laurea ad honorem”.

Tag Heuer Gran Turismo Sport 3

Tag Heuer Gran Turismo Sport 4

Tag Heuer Gran Turismo Sport 5

Tag Heuer Gran Turismo Sport 6

Brend TAG Heuer će, u novoj Gran Turismo Sport igri, biti vidljiv u utrkama sponzoriranima od strane brenda i to u svakoj fazi službenog mjerenja vremena, na stazi, na ljestvicama i na odbrojavanju.

Jedna od najinovativnijih značajki Gran Turismo Sporta je TAG Heuer muzej u kojem igrači uz pomoć slika i teksta mogu naučiti sve o najvažnijim povijesnim događajima u umjetnosti, geo-politici, automobilskoj industriji te o povijesti TAG Heuer brenda.

Gran Turismo Sport isto tako uključuje i područje koje se zove “Brand Central”, na kojem se igrači mogu upoznati s vrijednostima TAG Heuer-a, što predstavlja jedinstvenu i izuzetno bitnu komunikacijsku priliku pomoću koje brend unutar Grand Turismo Sport igre može doprijeti do milijuna igrača diljem svijeta.

Pogledajte TAG Heuer ručne satove kako bi odabrali model po vašoj mjeri:

TAG HEUER SATOVI

Zaputite se u najbliže prodajno mjesto TAG Heuer satova i isprobajte jedan od izloženih primjeraka:

TAG HEUER PRODAJNA MJESTA