S najboljim svjetskim vozačima kao ambasadorima, najuspješnijim timovima kao dugogodišnjim partnerima, te desetljećima bogate tradicije, TAG Heuer je neosporno glavni brend luksuznih satova u svijetu automobilističkih utrka.

Kako bi proslavili prošla i sadašnja partnerstva, TAG Heuer sudjeluje na sajmu automobila Geneva Motor Show 2015., izlažući naredna dva tjedna svoj trkaći DNA na gotovo 1.000 m2 izložbenog prostora. Na svom štandu, TAG Heuer obilježava 30 godina partnerstva s McLarenom, što je do danas najduža suradnja između jednog brenda satova i tima Formule 1. Ova dva iznimna brenda vezuju iste vrijednosti: vrhunske performanse, maksimalna preciznost, prestiž i konstantne inovacije. Ovu sezonu vozači McLarena, a ujedno i TAG Heuer ambasadori, su Fernando Alonso i Jenson Button, a jedno od najdražih imena iz prošlosti je Ayrton Senna.

2015. godina će obilježiti i povratak TAG Heuera u utrku 24 sata Le Mans-a, u LP1 kategoriji u suradnji s jednim od najinovativnijih konstruktora Nissanom i njegovim Nissan GT-R LM NISMO, koji je jedan od najrevolucionarnijih automobila današnjice. Također, ova godina predstavlja novi veliki izazov za TAG Heuer ambasadora Sébastiena Ogiera, World Rally šampiona posljednje dvije sezone. Nadajmo se da će mu njegova TAG Heuer Carrera 1887 (opet) donijeti sreću.

Svi ljubitelji ovog slavnog švicarskog brenda satova, moći će, na izložbenom prostoru u Ženevi, otkriti sve poveznice koje TAG Heuer satovi imaju sa svijetom auto-moto utrka, uključujući Formulu 1, Rally, Endurance i Formulu E, zatim legendarne utrke kao što je Carrera Panamericana ili utrke klasičnih automobila kao što je Goodwood. Također mogu se razgledati atraktivni trkaći automobili, brojni TAG Heuer modeli satova, a sve pod budnim okom slavnih ambasadora.

Istraži sve TAG Heuer kolekcije:

TAG HEUER KOLEKCIJE