TAG Heuer, ponosni je službeni mjeritelj vremena, odbrojavatelj i službeni sat International Champions Cup-a koji po prvi puta predstavlja Heineken®.

Ovaj spektakularni događaj koji slavi petu godišnjicu, održat će se u Sjedinjenim Državama od 19. srpnja – 30. srpnja. TAG Heuer imat će imovinu na pet premijernih igara, uključujući tri gdje će njegov partner – Mancheser United uspješno prkositi vodećim momčadima u svijetu.
TAG Heuer će također omogućiti online aktivacije i nagradne igre za fanove u Houstonu i Miamiu, te će za vrijeme trajanja turnira predstaviti luksuzne primjerke satova u odabranim trgovinama.

TAG Heuer Soccer’s International Champions Cup

Nogomet zahtijeva snagu, izdržljivost i preciznost, izazivajući sportaše da ne puknu pod pritiskom, čak i u ekstremnim uvjetima -baš poput TAG Heuer slogana #dontcrackunderpressure.

Partnerstvo TAG Heuera i International Champions Cup-a dodatno je širenje brenda u svijet sporta. Naime, TAG Heuer već je davno zakoračio u svijet sporta i postao vodeći partner nogometa na globalnoj razini, za vodeće lige i momčadi i to uključujući: Premier ligu, Manchester United, Azijsku nogometnu konfederaciju, Bundesliga, Kineske Super lige, La Lige i nogometni savez Sjedinjenih Američkih Država.

 

Zaintrigirao vas je TAG Heuer brend? Pogledajte našu kolekciju satova i inspirirajte se:

TAG HEUER SATOVI

Isprobajte jedan od švicarskih TAG Heuer ručnih satova u najbližem prodajnom mjestu:

TAG HEUER PRODAJNA MJESTA