Završio je jedan od najznačajnijih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj – međunarodna etapna biciklistička utrka – Tour of Croatia. Već treću godinu za redom, svjedočimo uzbudljivoj eri biciklizma u kojoj smo ugostili mnogo timova, među kojima su i timovi najvišeg ranga Svjetske biciklističke organizacije. Pobjednik utrke koja je u nedjelju završila u Zagrebu je talijanski biciklist Vincenzo Nibali.

 

Tour of Croatia-TAG Heuer

Izdržljivost natjecatelja, njihova predanost, pouzdanost, strast i želja za dostizanjem samih vrhova savršeno se uklapa uz TAG Heuer, službenog sponzora biciklističke utrke. TAG Heuer satovi idilična su kombinacija sporta i snage, glamura i ljepote namjenjene ljudima snažnog karaktera, koji kroz život koračaju ponosno, strastveno, s jasnom vizijom svojeg cilja.

Iščekivanje utrke koja se odvijala u 6 etapa, s posebnim entuzijazmom i nestrpljenjem pratilo se u kutku TAG Heuera, službenog mjerača vremena ovog spektakularnog sportskog eventa koji su gledatelji imali prilike vidjeti u čak 180 zemalja.

Tour of Croatia-TAG Heuer

Navijački duh spremno su pokazale i brojne javne osobe poput Ive Balaban, Marijane Mikulić, Tamare Garbajs, Tihane Harapin Zalepugin te Dubravko Šimenc koji je kao jedan od partnera utrke, pobjednika nagradio ekskluzivnim poklonom TAG Heuer Carrera Calibre HEUER 01 Automatic Chronograph satom, koji je kombinacija klasike isprepletene svevremenošću, nadahnut automobilskim utrkama.

 

Tour of Croatia-TAG Heuer

Posjetitelji su također imali priliku osjetititi i doslovno isprobati čari natjecateljskog duha, zahvaljujući jedinstvenom BMC biciklu svjetski poznatog BMC biciklističkog tima, čiji je ponosni sponzor TAG Heuer. Čaroliju natjecanja i adrenalina iskusili su uz pomoć 3D naočala i napredne tehnologije koja je stvorila nadrealni doživljaj virtualne stvarnosti.

 

 

Zahvaljujući P-Grupaciji, hrvatskom ekskluzivnom zastupniku TAG Heuera, posjetitelji su saznali kakav je osjećaj biti dio svjetski poznatog BMC tima.

Puni dojmova zaključujemo kako je ova manifestacija važan dio turističke ponude koja će u budućnosti samo napredovati, rasti i razvijati se, baš poput ovih uspješnih biciklista…

Izaberite atraktivan primjerak TAG Heuer ručnog sata – istražite sve modele na našoj web stranici:

TAG HEUER SATOVI

Isprobajte jedan od švicarskih TAG Heuer ručnih satova na najbližem prodajnom mjestu:

TAG HEUER PRODAJNA MJESTA