Za sve ljubitelje kvalitetnih modnih dodataka od kože, predstavljavamo luksuzni brend IL BISONTE, uz čije ćete se proizvode zasigurno osjećati posebno i jedinstveno. Ponuda je vrlo zanimljiva, a svoj omiljeni ruksak, torbu ili neki drugi kožni accessorize mogu pronaći žene i muškarci.
 
Kožne torbe Il Bisonte
 
IL BISONTE accessorize sadrži najkvalitetniju “Vachetta leather” – netretiranu talijansku kožu koja je na početku svijetle boje, no dizajnirana je na način da s vremenom promijeni boju zahvaljujući procesu koji se naziva – “Patina”.
 
Specifičnost IL BISONTE kožnog accessorizea upravo je Vachetta, koja će s vremenom razviti svoje specifične karakteristike zbog utjecaja sunca, zagrijavanja i svjetla, što omogućavaju koži da “diše”. Zahvaljujući tom procesu, svaka IL BISONTE torba bit će uistinu jedinstvena s obzirom da će “sazrijevati” i mijenjati boju na svoj unikatan način.
 
Kožne torbe Il BisonteKožne torbe Il Bisonte

Kako je sve počelo?

Kožne torbe Il Bisonte
 
Wanny Di Filippo, znatiželjna, maštovita i eklektična duša branda, 1970. je osnovao svoju tvrtku u radionici u Palazzo Corsini – u srcu Firence. Oduvijek ga je iznova oduševljavala slika mira i snage koju prenose bizoni, koji su stoljećima bili izvor života i kontinuiteta za sve ljude koju su živjeli slobodno u Americi. Upravo je iz tog razloga kao simbol brenda odabrao – bizone
 
Kožne torbe Il Bisonte
 
Tijekom godina tvrtka je iznimno narasla, krećući se od izvornog rukotvornog laboratorija u Firenci u veću modernu tvornicu na selu. Unatoč širenju, tvrtka je zadržala svoj izvorni stil i tradicionalno obrtništvo koje je njegov zaštitni znak.
 
Kožne torbe Il Bisonte
 
Kožne torbe Il Bisonte
 
Kod ovog brenda možete uočiti kreativnost na djelu, no isto tako i protkanu jednostavnu ljepotu koja se očituje u najsitnijim detaljima i korištenim materijalima koji će dugovječno trajati.
 
Kožne torbe Il Bisonte
 
Il Bisonte stil osmišljen je kao stalna potraga za klasičnom originalnošću koja se dobija pravilnim tretiranjem materijala i kombinacijom boja kože i tkanina.
 
Zahvaljujući svojem prirodnom tamnjenju, IL BISONTE accessorize je stvarno unikatan modni dodatak koji može postati i dio vaše kolekcije. 😉
 
Kožne torbe Il Bisonte
 
Kožne torbe Il Bisonte
 
Kožne torbe Il Bisonte
 

 
Kožne torbe Il Bisonte