Maštate li o satu koji će zadovoljiti vaša vizualna osjetila i pritom ostaviti jednako moćan dojam na svakoga tko se susretne sa ovim nadasve beskompromisno preciznim činom urarstva? Ukoliko je odgovor potvrdan, ne trebate tražiti dalje, TAG Heuer 02 Turbillon ima sve ono što vam treba pa i više od toga.

Heuer 02 T je još prestižnija tourbillon verzija avangardnog automatskog kronografa Carrera Heuer 01, koji privlači poglede ljubitelja satova zbog svojeg jedinstvenog skeletoniziranog brojčanika.

Njegov poseban mehanizam koji je vidljiv kroz otvoreni brojčanik, pruža ovom satu poseban, “hi-tech” izgled. Sat pokreće Turbillon mehanizam koji je izrađen od čak 11 komponenti, osmišljen je i razvijen u potpunosti od strane TAG Heuer stručnjaka, te njegovi dijelovi prolaze testiranja od strane COSCa, nezavisne švicarske institucije za testiranje satnih mehanizama. Turbillon je jedan od najzahtjevnijih mehanizama koji je razvijen zbog bolje preciznosti sata.

 

Istražite atraktivne Carrera Heuer 01 i 02 modele

TAG HEUER SATOVI

Posjetite naša prodajna mjesta i dopustite da vas Carrera Heuer 02 T osvoji vrhunskom švicarskom preciznošću i sofisticiranim dizajnom.

TAG HEUER PRODAJNA MJESTA